29 Temmuz 2014 Salı

Kaz ciğeri tarifi ve Yapılışı Ahmet Usta

Kaz ciğeri tarifi ve Yapılışı Ahmet Usta


Malzemeleri : 


  • 10 adet kaz ciğeri

  • 1 su bardağı kaz eti suyu

  • 4 çorba kaşığı tereyağı

  • 3 çorba kaşığı un

  • 2 su bardağı yoğurt

  • 1 çorba kaşığı maydanoz

  • 1 kahve fincanı un

  • Tuz

  • Karabiber

Hazırlanışı :


2 çorba kaşığı tereyağı tavada ısıtılır, un eklenir, bir iki dakika karıştırılır, et suyu konur, karıştırarak 15 dakika kadar pişirilir. Ateşten alınır, yoğurt ve maydanoz katıp, karıştırılır.  


Öte yanda 2 yemek kaşığı tereyağı ayrı tavada ısıtılır.
Ciğerler küçük doğranır, tuzlanır, biberlenir ve una bulanır, ısınan tereyağı içinde kızartılır.
Önceden hazırlanan yoğurtlu salça ciğerlerin üzerine dökülür, tavanın kapağı örtülü olarak 4 dakika kadar ısıtılır. Pişmiş pirinçle sıcak servis yapılır.


Afiyet Olsun …


  • oktay usta kaz ciğeri tarifi

  • kaz ciğeri yemekleri

  • kaz yemek tarifi

  • kaz ciğeri yemek tarifleri

  • kaz ciğeri nasıl pişirilir

  • kaz eti

  • kaz çiğeri

  • kaz ciğeri nerede satılır

Lütfen Kaz ciğeri tarifi ve Yapılışı Ve Yorumunuzu Yazınız !!


SİZ DE TARİF GÖNDERİN !!



Kaz ciğeri tarifi ve Yapılışı Ahmet Usta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder