25 Mayıs 2014 Pazar

Bonfile Salatası Tarifi

Malzemeler :Bonfile Salatası Tarifi 300x286


  • 160 gr bonfile

  • 20 gr marul

  • 20 gr endivyen (bir tür yeşillik)

  • 20 gr roka

  • 4 adet çeri domates

  • 10 gr tane hardal

  • 10 ml zeytinyağı

  • 5 ml limon suyu

  • Tuz

  • Biberiye

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Hazırlanışı:

Önce bonfileler, jülyen (şeritler halinde doğrama) doğranarak ızgarada kurumayacak şekilde pişirilir. Sonra doğranan marul, roka ve domates; zeytinyağı, limon suyu ve hardalla karıştırılır.


bişen bonfilelere biberiye eklenip ızgaradan alınarak yeşilliklerin yanında servis hazır.

Afiyet Olsun..



Bonfile Salatası Tarifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder