4 Aralık 2014 Perşembe

Ayran Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir

Malzemeler:Ayran Çorbası Bolu Simiti tarifi


  • 1 Su Bardağı Aşurelik Buğday (yarma)

  • 4 Su Bardağı Yoğurt

  • 1 Çay Bardağı Nohut

  • 1 Çorba kaşığı Nane

  • 1 Çay Kaşığı Tuz

  • 6 Su Bardağı Su

Hazırlanışı :

Buğday ve nohudu yıkayın ve pişirmeden bir süre önce ıslatın. Tencereye 4 su bardağı su ile birlikte koyarak karıştırmadan kaynatın ve kaynadıktan sonra yaklaşık 45-50 dakika kısık ateşte pişirin.


Suyunu çektikten sonra sıcakken tuz ve nane ekleyip karıştırın. Soğumaya bırakın. Yoğurdu 2 su bardağı suyla çırpıp pişirdiğiniz buğdaya karıştırarak ilave edin. Soğuk servis yapın.


Afiyet Olsun.


  • ayran çorbası tarifi oktay usta

  • pirinçli ayran çorbası tarifi

  • yayla çorbası tarifi

  • yoğurt çorbası tarifi

  • ayran çorbası nasıl yapılır

  • yayla çorbası

  • soğuk ayran çorbası tarifi

  • çorba tarifleri

Bunlarda İlginizi Çekebilir :


Kuzu Haşlama tarifi Ahmet usta


Sufle Tarifi Çok Güzel 5 Yıldızlı


SİZ DE TARİF GÖNDERİN !!


Bizim Uzman Tavsiyesi 


 



 





Top 4 Yemek Tarifleri



Yemek Slayt


Yeni Yemek Tarifleri


 




Ayran Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder