- 1 Su Bardağı Aşurelik Buğday (yarma)
- 4 Su Bardağı Yoğurt
- 1 Çay Bardağı Nohut
- 1 Çorba kaşığı Nane
- 1 Çay Kaşığı Tuz
- 6 Su Bardağı Su
Hazırlanışı :
Buğday ve nohudu yıkayın ve pişirmeden bir süre önce ıslatın. Tencereye 4 su bardağı su ile birlikte koyarak karıştırmadan kaynatın ve kaynadıktan sonra yaklaşık 45-50 dakika kısık ateşte pişirin.
Suyunu çektikten sonra sıcakken tuz ve nane ekleyip karıştırın. Soğumaya bırakın. Yoğurdu 2 su bardağı suyla çırpıp pişirdiğiniz buğdaya karıştırarak ilave edin. Soğuk servis yapın.
Afiyet Olsun.
- ayran çorbası tarifi oktay usta
- pirinçli ayran çorbası tarifi
- yayla çorbası tarifi
- yoğurt çorbası tarifi
- ayran çorbası nasıl yapılır
- yayla çorbası
- soğuk ayran çorbası tarifi
- çorba tarifleri
Bunlarda İlginizi Çekebilir :
Kuzu Haşlama tarifi Ahmet usta
Sufle Tarifi Çok Güzel 5 Yıldızlı
Bizim Uzman Tavsiyesi
- Ciğer Sarma tarifi
- Kuzu Haşlama tarifi Ahmet usta
- Mantarlı risotto tarifi
- Kuzu Kapama Tarifi Resimli ( Pazılı )
- Sırniki tarifi
- Meftune Tarifi
- Kestaneli Hindi Tarifi
- İçli Köfte Tarifi Osman Usta
- HIDIRELLEZ YAHNİSİ TARİFİ
- İç Pilavlı Hindi Tarifi Ahmet Usta
Top 4 Yemek Tarifleri | Yemek Slayt |
Yeni Yemek Tarifleri
- Ayran Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir
- Ciğer Sarma tarifi
- ARTAN KEKLERİNİZDEN TRUFF
- Zeytinyağlı mantar sote Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir
- ay çöreği tarifi
- Kuzu Haşlama tarifi Ahmet usta
- Coco Star Kek Tarifi Ahmet Usta
- inegöl köfte tarifi Ahmet Usta
- Zeytinyağlı pırasa Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir
- Bolu Simiti tarifi
Ayran Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder