- 1 paket kültür mantarı
- 1 adet kuru soğan
- 2 adet domates
- 2 adet çarliston biber
- 1 diş sarımsak
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- karabiber
- tuz
Hazırlanışı :
Mantarları yıkayıp ,kurulayıp, doğruyoruz.
Soğanı yemeklik doğrayıp,sarımsağı rendeleyip zeytinyağında hafifçe kavurup ,mantarları ilave edip 1-2 dakika karıştırıyoruz.
Kabukları soyulmuş ve küp küp doğranmış domatesleri ilave ediyoruz.çarliston biberleri halka halka kesip ekliyoruz.
Karabiberi ve tuzu da ilave edip pişmeye bırakıyoruz.
Afiyet Olsun.
- tavuklu mantar sote
- mantar sote tarifi
- mantar kavurma
- mantar yemekleri
- kaşarlı mantar sote
- mantar sote nasıl yapılır
- etli mantar sote
Bunlarda İlginizi Çekebilir :
Kuzu Haşlama tarifi Ahmet usta
Sufle Tarifi Çok Güzel 5 Yıldızlı
Bizim Uzman Tavsiyesi
- Kuzu Haşlama tarifi Ahmet usta
- Mantarlı risotto tarifi
- Kuzu Kapama Tarifi Resimli ( Pazılı )
- Sırniki tarifi
- Meftune Tarifi
- Kestaneli Hindi Tarifi
- İçli Köfte Tarifi Osman Usta
- HIDIRELLEZ YAHNİSİ TARİFİ
- İç Pilavlı Hindi Tarifi Ahmet Usta
- Beef Strogonof Tarifi Ahmet Usta
Top 4 Yemek Tarifleri | Yemek Slayt |
Yeni Yemek Tarifleri
- Zeytinyağlı mantar sote Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir
- ay çöreği tarifi
- Kuzu Haşlama tarifi Ahmet usta
- Coco Star Kek Tarifi Ahmet Usta
- inegöl köfte tarifi Ahmet Usta
- Zeytinyağlı pırasa Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir
- Bolu Simiti tarifi
- ALTIN ÇİLEK
- elmalı kurabiye tarifi Ahmet Usta
- bülbül yuvası tarifi Ahmet Usta
Zeytinyağlı mantar sote Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder