4 Aralık 2014 Perşembe

Zeytinyağlı mantar sote Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir

Malzemeler           :zeytinyağlı mantar sote bülbül yuvası tarifi Ahmet Usta


 


  • 1 paket kültür mantarı

  • 1 adet kuru soğan

  • 2 adet domates

  • 2 adet çarliston biber

  • 1 diş sarımsak

  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı

  • karabiber

  • tuz

 


Hazırlanışı :


 


Mantarları yıkayıp ,kurulayıp, doğruyoruz.


Soğanı yemeklik doğrayıp,sarımsağı rendeleyip zeytinyağında hafifçe kavurup ,mantarları ilave edip 1-2 dakika karıştırıyoruz.


Kabukları soyulmuş ve küp küp doğranmış domatesleri ilave ediyoruz.çarliston biberleri halka halka kesip ekliyoruz.


Karabiberi ve tuzu da ilave edip pişmeye bırakıyoruz.


 


Afiyet Olsun.


  • tavuklu mantar sote

  • mantar sote tarifi

  • mantar kavurma

  • mantar yemekleri

  • kaşarlı mantar sote

  • mantar sote nasıl yapılır

  • etli mantar sote

 


Bunlarda İlginizi Çekebilir :


Kuzu Haşlama tarifi Ahmet usta


Sufle Tarifi Çok Güzel 5 Yıldızlı


SİZ DE TARİF GÖNDERİN !!


Bizim Uzman Tavsiyesi 


 



 





Top 4 Yemek Tarifleri



Yemek Slayt


Yeni Yemek Tarifleri


 




Zeytinyağlı mantar sote Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder