7 Aralık 2014 Pazar

Pastırmalı kuru fasulye Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir

Pastırmalı kuru fasulye Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl PişirilirPastırmalı kuru fasulye HAŞŞAŞLI REVANİ Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir

Kuru fasulye yemeği artık Türk yemek kültürünün vazgeçilmez tatlarından biri olmuştur.


Hazırlanışı:

Fasulyeleri akşamdan ıslatın, sabahleyin haşlayın süzün.


Soğanları yemeklik doğrayın, sıvı yağı tencerede kızdırın soğanlarını içine atın kavurun.

Üzerine domates salçası, biber salçası, küçük doğranmış yeşilbiberleri ilave edin, bir iki kere çevirin, süzülmüş haşlanmış fasulyeleri ilave edin.

Üzerini örtecek kadar su koyun, fasulyeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.

Ocaktan aldığınız tencereyi bir fırın kabına boşaltın, pastırmayı küçük küçük doğrayın, tereyağını eritin pastırmaları içine atıp kavurun, fasulyelerin üzerine döküp tuzunu serpip önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin, nane ve karabiber ekleyip servis


 


Afiyet Olsun.


  • etli kuru fasulye tarifi

  • kuru fasulye tarifi oktay usta

  • etsiz kuru fasulye tarifi

  • düdüklüde kuru fasulye tarifi

  • sucuklu kuru fasulye tarifi

  • zeytinyağlı kuru fasulye tarifi

  • pilav tarifi

  • pastırmalı kuru fasulye tarifi

Bunlarda İlginizi Çekebilir :


Tavuk Köftesi tarifi


Şekerpare Tarifi ve yapılışı


SİZ DE TARİF GÖNDERİN !!


Bizim Uzman Tavsiyesi 


 



 





Top 4 Yemek Tarifleri



Yemek Slayt


Yeni Yemek Tarifleri


 




Pastırmalı kuru fasulye Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder