Pastırmalı kuru fasulye Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir
Kuru fasulye yemeği artık Türk yemek kültürünün vazgeçilmez tatlarından biri olmuştur.
Hazırlanışı:
Fasulyeleri akşamdan ıslatın, sabahleyin haşlayın süzün.
Soğanları yemeklik doğrayın, sıvı yağı tencerede kızdırın soğanlarını içine atın kavurun.
Üzerine domates salçası, biber salçası, küçük doğranmış yeşilbiberleri ilave edin, bir iki kere çevirin, süzülmüş haşlanmış fasulyeleri ilave edin.
Üzerini örtecek kadar su koyun, fasulyeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.
Ocaktan aldığınız tencereyi bir fırın kabına boşaltın, pastırmayı küçük küçük doğrayın, tereyağını eritin pastırmaları içine atıp kavurun, fasulyelerin üzerine döküp tuzunu serpip önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin, nane ve karabiber ekleyip servis
Afiyet Olsun.
- etli kuru fasulye tarifi
- kuru fasulye tarifi oktay usta
- etsiz kuru fasulye tarifi
- düdüklüde kuru fasulye tarifi
- sucuklu kuru fasulye tarifi
- zeytinyağlı kuru fasulye tarifi
- pilav tarifi
- pastırmalı kuru fasulye tarifi
Bunlarda İlginizi Çekebilir :
Tavuk Köftesi tarifi
Şekerpare Tarifi ve yapılışı
Bizim Uzman Tavsiyesi
- Ciğer Sarma tarifi
- Kuzu Haşlama tarifi Ahmet usta
- Mantarlı risotto tarifi
- Kuzu Kapama Tarifi Resimli ( Pazılı )
- Sırniki tarifi
- Meftune Tarifi
- Kestaneli Hindi Tarifi
- İçli Köfte Tarifi Osman Usta
- HIDIRELLEZ YAHNİSİ TARİFİ
- İç Pilavlı Hindi Tarifi Ahmet Usta
Top 4 Yemek Tarifleri | Yemek Slayt |
Yeni Yemek Tarifleri
- Pastırmalı kuru fasulye Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir
- Limonlu Parfe Tarifi- Nasıl Yapılır- Nasıl Pişirilir
- PANELİ TAVUK KIZARTMASI Tarifi
- Krem Karamel Tarifi
- Kahveli Pasta Tarifi
- KALBURA BASTI Tarifi – Nasıl Yapılır- Nasıl Pişirilir
- İSLİM KEBABI (BALIKTAN) Tarifi- Nasıl Yapılır- Nasıl Pişirilir
- krem şokola tarifi
- KABAK TATLISI Tarifi- Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir
- HAŞŞAŞLI REVANİ Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir
Pastırmalı kuru fasulye Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder