- 3 adet incik
- 4 adet patates
- 3 adet havuç
- 4 su bardağı su
- Tuz
- Karabiber
- 2-3 dal dereotu
- 2 diş sarımsak
- ½ adet limon suyu
- 1 yemek kaşığı un
- ½ su bardağı soğuk su
- dana haşlama
- tavuk haşlama
- kemikli et haşlama
- et haşlama nasıl yapılır
- haşlama yemeği
- haşlama tarifi
- kuzu haşlama
- haşlama et yemekleri
- Kuzu Haşlama tarifi Ahmet usta
- Mantarlı risotto tarifi
- Kuzu Kapama Tarifi Resimli ( Pazılı )
- Sırniki tarifi
- Meftune Tarifi
- Kestaneli Hindi Tarifi
- İçli Köfte Tarifi Osman Usta
- HIDIRELLEZ YAHNİSİ TARİFİ
- İç Pilavlı Hindi Tarifi Ahmet Usta
- Beef Strogonof Tarifi Ahmet Usta
- Kuzu Haşlama tarifi Ahmet usta
- Coco Star Kek Tarifi Ahmet Usta
- inegöl köfte tarifi Ahmet Usta
- Zeytinyağlı pırasa Tarifi Nasıl Yapılır – Nasıl Pişirilir
- Bolu Simiti tarifi
- ALTIN ÇİLEK
- elmalı kurabiye tarifi Ahmet Usta
- bülbül yuvası tarifi Ahmet Usta
- Etli Güveç tarifleri Ahmet Usta
- Lahmacun Tarifi Ev Yapımı
Meyane için Malzemeler
İncikleri derin tencereye alıp üzerini geçinceye kadar su ekleyip pişirin.
Etler iyice piştikten sonra içine havuçları ve patatesleri ekleyin. Tuz karabiberi ilave edip pişmeye bırakın. En son iki diş sarımsak ve yarım limon suyunu ilave edip karıştırın.
Meyane için unu su ile karıştırıp incik tenceresine alın, kaynatın, kıvam alınca altını kapatın. Sıcak olarak servis edin. Son olarak üzerine dereotu serperek süsleyin.
Afiyet Olsun.
Bunlarda İlginizi Çekebilir :
Vanilyalı Kap Kek Tarifi
Sufle Tarifi Çok Güzel 5 Yıldızlı
Bizim Uzman Tavsiyesi
Top 4 Yemek Tarifleri | Yemek Slayt |
Yeni Yemek Tarifleri
Kuzu Haşlama tarifi Ahmet usta
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder